+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

ТОВ НВО «Каммед» на IV національному конгересі “Інсульт та судинно-мозкові захворювання»

ТОВ НВО «Каммед» на IV національному конгересі “Інсульт та судинно-мозкові захворювання»

30.01.2019

 1 - 2 листопада 2018 року в місті Києві відбувся Четвертий національний конгрес «Інсульт та судинно-мозкові захворювання», на який було запрошено лікарів неврологів, кардіологів, терапевтів,  кардіохірургів, нейрохірургів та лікарів інших спеціальностей.

 (UBI Конференц-хол. Пленарне засідання: «Проблеми боротьби з інсультом в Україні»)

 

Конгрес був присвячений хронічним неінфекційним захворюванням, які є головною проблемою громадського здоров’я і суттєвою перешкодою для успішного соціально-економічного розвитку на планеті.  І серед усіх цих захворювань основним був і залишається мозковий інсульт. 

                (Макарова О.В. заступник генерального директора по збуту)

 

Науково-виробнича організація «Каммед» мала можливість представити цілу низку медичних виробів призначених для ентерального харчування пацієнтів, що пережили інсульт або не здатні харчуватися самостійно.

Так, Банка-ємність для подачі харчових сумішей (з крапельним дозатором та манометром) була особливо актуальною на конгресі, серед фахівців, які займаються питаннями діагностики, профілактики, надання медичної допомоги та реабілітації пацієнтів, що перенесли інсульт.

                               

 (Відвідувачі стенду. Демонстрація Банки-ємності для подачі харчових сумішей Боднар О.О. (менеджер Відділу зовнішньоекономічної діяльності))

        

 Також, відвідувачам стенду були представлені не тільки давно відомі медичні вироби НВО «Каммед», а й новинки такі, як: Трахеостомічна трубка в асортименті, Набір гастростомічний черезшкірний та інші.