+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

НВО «Каммед» на конференції лікарів-оториноларингологів

НВО «Каммед» на конференції лікарів-оториноларингологів

25.10.2019

 У м. Дніпро, в приміщенні Культурно-ділового центру "Менора" відбулася щорічна традиційна осіння конференція Українського наукового медичного товариства лікарів оториноларингологів з міжнародною участю на тему: "Сучасні технології діагностики та лікування в оториноларингології" з 6-8 жовтня 2019 року.

D:\Виставка\ЛОРи\lor8.jpg
 
В рамках конференції проводилися виставки різноманітної апаратури та ЛОР інструментарію.
НВО "КАММЕД" представила на конференції чимало нових виробів, серед них: дренажні системи, трахеостомічні трубки в асортименті, а також три види катетерів для зупинки носової кровотечі: система з балоном для задньої тампонади, система з балоном для передньої тампонади та система з двома балонами (задня, передня тампонада).
D:\Виставка\ЛОРи\lor 3.jpg
 
D:\Виставка\ЛОРи\lor6.jpg
Представник корейської фірми «Мега» та Шевага І.В. (лікар-отоларинголог, завідувач отоларингологічно-офтальмологічним відділенням Кам’янець-Подільської міської лікарні № 1). Подарунок від компанії «Мега» - лобний хірургічний освітлювач останнього покоління.
Гості стенду, професор Попович В. І. (м. Івано-Франківськ), професор Яшан О. І. (м. Тернопіль), професор Лукач Е. В. (м. Київ) , Шкорботун В. О. професор, завідувач ЛОР відділення (м. Київ) ознайомлюються з новими виробами НВО «КАММЕД» разом з науковим керівником, завідуючим ЛОР-очним відділенням м. Кам'янця-Подільського Шевагою І.В.
D:\Виставка\ЛОРи\lor5.jpg
Шевага І.В. та доктор медичних наук, професор Івано-Франківського національного медичного університету Попович В. І.