+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

Пленум Асоціації акушерів-гінекологів в м. Києві

Пленум Асоціації акушерів-гінекологів в м. Києві

29.01.2019

 20 - 21 вересня 2018 року, у рамках Пленуму Асоціації акушерів-гінекологів України та науково–практичної конференції з міжнародною участю «Репродуктивне здоров'я в Україні: тенденції, досягнення, виклики та пріоритети» (до 90-річчя академіка В. Грищенка), ТОВ НВО «Каммед» мала можливість презентувати свою продукцію. 

            

Чимало провідних вітчизняних фахівців в галузі акушерства, гінекології, репродуктології, перинатології та фетальної медицини були знайомими із медичними виробами виробництва фабрики НВО «Каммед» та висловлювали чимало приємних відгуків про продукцію.

(Макарова О.В. заступник генерального директора по збуту)

 

 На конференції були представлені нові медичні вироби, Пристрій для аспірації ендометрію (Пайпель) та Внутрішньоматковий аспіратор (канюля Кармана),  зразки яких учасники могли отримати  безкоштовно.

  (Боднар О.О. менеджер Відділу зовнішньоекономічної  діяльності)

В Українських центрах планування сім’ї та репродукції людини, особливу зацікавленість викликав Катетер для внутрішньоматкової інсемінації. Приємно вражені даним виробом, були кафедра акушерства, гінекології та дитячої гінекології Харківського Державного Медичного Університету, Кропивницький «Центр планування сім’ї та репродукції людини», Чернігівський центр планування сім’ї та багато інших.