+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

НВО «Каммед» стала учасником Міжнародного інвестиційного форуму

НВО «Каммед» стала учасником Міжнародного інвестиційного форуму

12.11.2016

 10 листопада у Кам’янці-Подільському пройшов VII Міжнародний інвестиційний форум. У рамках заходу кращі підприємства міста презентували себе і  свою продукцію для потенційних інвесторів з Польщі, Канади, Китаю та Ізраїлю.

Для НВО «Каммед» цей інвестиційний форум став гарною нагодою ще раз заявити про себе як про провідного гравця на ринку одноразового медичного обладнання. Захід дозволив поспілкуватися з представниками іноземного бізнесу та міжнародних інвестиційних організацій для налагодження нових зв’язків. Ці контакти допоможуть фабриці ширше презентувати свою продукцію закордоном.

З вітальним словом до учасників форуму звернулися представники  місцевої влади. Зокрема т. в. о. заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Гуменний повідомив про ініціативу створити на території Кам’янця-Подільського індустріальний парк. Його створення сприятиме господарській діяльності місцевих підприємств, полегшить податкове навантаження, спростить митні процедури і, відповідно, зробить наше місто більш привабливим для інвесторів.

Особливий інтерес для «Каммеду» мав виступ Емми Турос – виконавчого директора Канадсько-української торговельної палати. Зокрема вона повідомила про перспективи експорту українських товарів до Канади у рамках підписаної торік між країнами угоди про зону вільної торгівлі. Генеральний директор НВО «Каммед» Валерій Слабінський запитав у пані Емми про можливості виходу продукції фабрики на канадський ринок. Виконавчий директор повідомила, що дозвільні процедури для ввезення медичної продукції  в Канаду досить складні і тривалі, проте вона пообіцяла надати необхідні контакти для початку переговорів і всіляко сприяти просуванню товарів вітчизняного виробника.

Загалом VII Міжнародний інвестиційний форум у Кам’янці-Подільському засвідчив високий рівень зацікавленості бізнес спільноти і місцевої влади діяльністю і перспективами фабрики «Каммед».