+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

СЮЖЕТ ПРО ФАБРИКУ «КАММЕД» З’ЯВИВСЯ В ЕФІРІ ICTV

СЮЖЕТ ПРО ФАБРИКУ «КАММЕД» З’ЯВИВСЯ В ЕФІРІ ICTV

18.10.2016

  Журналісти центрального каналу відвідали унікальну для України фабрику медичного обладнання.

 

Позитивний досвід НВО «Каммед» особливо цінний на фоні загального спаду української економіки. Саме тому діяльність підприємства привертає увагу провідних вітчизняних ЗМІ. 
Так 9 вересня цього року глядачі каналу ICTV мали змогу переглянути сюжет про роботу нашої фабрики. Серед, на жаль, традиційних повідомлень про війну, недбалість чиновників і розкрадання, історія українського підприємства, що зуміло пережити важкі часи і впевнено реалізує амбітні плани розширення продажів і виробництва, вселяє віру в майбутнє.
Знімальна група каналу, що відвідала кам’янець-подільську фабрику наприкінці серпня, була приємно здивована високим рівнем організації виробництва. Екскурсію для журналістів особисто провів генеральний директор НВО «Каммед» Валерій Слабінський. Провідні фахівці фабрики розповіли про особливості своєї роботи, пояснили специфіку розробки і виготовлення простих на вигляд, але таких незамінних у медицині приладів.
Завдяки телевізійному сюжету добре знантий серед українських медиків  виробник став відомим для широкого загалу.  Оскільки фабрика зараз активно займається просуванням на європейський ринок, сподіваємось, добра слава «Каммеду» незабаром перетне український кордон.