+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

«Каммед» на всеукраїнській конференції нейрохірургів

«Каммед» на всеукраїнській конференції нейрохірургів

06.10.2016

15-16 вересня НВО «Каммед» представила свою продукцію в рамках науково-практичної Конференції нейрохірургів України, що пройшла в Камянці-Подільському. На конференцію з’їхалися провідні фахівці з різних регіонів нашої держави та з-за кордону.

 


Багато відвідувачів виставки давно знайомі з продукцією «Каммеду», адже постійно користуються нашими дренажами, зондами, катетерами та ін.  Проте і для дуже досвідчених, і для молодих хірургів-практиків серед широкого асортименту медичних виробів нашої фабрики знайшлися удосконалені новітні зразки, здатні значно підвищити ефективність лікування пацієнтів.

 

Почесним гостем каммедівського стенду став академік Антон Миколайович Морозов, член спеціалізованої вченої ради при Інституті нейрохірургії ім. акад. А.П.Ромоданова АМН України, член Всесвітньої федерації нейрохірургів,  експерт міжнародної медичної програми Євросоюзу від України.

 

 
Ця виставка ще раз підтвердила, наскільки високою є потреба в якісних одноразових медичних приладах в щоденній практиці українських лікарів.