+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

Візит шведської делегації

Візит шведської делегації

08.12.2015

 

25 листопада 2015 року науково-виробничу організацію «Каммед» відвідала шведська делегація, що приїхала в Україну в рамках міжнародного проекту “Children'sgreat growth II”. В складі делегації були: мер міста Херлюнга Джонні Карлсон, медичний координатор Вівека Лундалл та міжнародний координатор проекту“Children'sgreat growth II” – Лотта Свенсон. На фабрику делегація завітала з ціллю детальніше дізнатися про організацію.

Директор «НВО» Каммед з працівниками організації та учасниками делегації

 

Гостям зі Скандинавії одразу було запропоновано ознайомитись із продукцією та її перевагами. Члени делегації були приємно здивовані, побачивши наочне підтвердження високої якості виробів, та з зацікавленням слухали директора «Каммеду» Валерія Володимировича, який розповів про багаторічний досвід організації та подальші шляхи розвитку підприємства.

 

Гостям показують найважливіші етапи виготовлення продукції

 

 

Дізнавшись, що НВО «Каммед» міняє вектор на співпрацю з європейським та світовим ринком, іноземці запросили зразки продукції, щоб представити їх на своїй батьківщині і посприяти налагодженню зв’язків з шведськими лiкарями та дистриб’юторами.

Гостi залишають вiдгуки у книзi почесних гостей