+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

"Каммед" на симпозіумі в Баку-6, 7 червня 2014 в Азербайджані

15.10.2014

           Науково-виробнича організація «Каммед» 6-7 червня 2014 взяла участь у міжнародному симпозіумі «Азербайджано-Турецькі Дні Хірургії та Гастроентерології». Конференція проходила в Науковому центрі хірургіїімені Топчубашева.

          

Директор асоціації хірургів і гастроентерологів Азербайджану, АкадемікАгаєв Б.А. і генеральний директор НВО "Каммед" Слабінський В.В.

       У конференції брали участь близько 300 вчених і практичнихлікарів у галузі хірургії тагастроентерології. Симпозіум був присвячений ряду актуальних проблем хірургії та гастроентерології.


Професор Абдуллаєв Ф.З., Науковий Центр хірургіїім. М.А. Топчубашева.


Кандидат медичних наук, старший науковий співробітник відділення "Хірургії печінки і жовчних шляхів", Мамедов А. і Гулієв Рашид Гамбарогли, кандидат медичних наук, офіційний представник НВО Каммед в Азербайджані.

На симпозіумі «Каммед» представив не лише продукцію для хірургії та гастроентерології, а й великий асортимент виробів для інших розділів медицини, чим привернув увагу багатьох лікарів з інших лікарень м. Баку.


Завідувачі відділеннями Республіканської Клінічної лікарні імені академіка М.А. Міргасимова.


Омар Озутеміз - професор медичного факультету Егейського університету, Туреччина, Науковий керівник відділення хірургії печінки, жовчних шляхів та підшлункової залози - дм.н., професор Мамедов Алініяз Алі огли, Алієва Ельміра - старший науковий співробітник, дм.н. відділення хірургії печінки, жовчних шляхів та підшлункової залози.

Співробітники Наукового Центру хірургіїімені М.А. Топчубашева.

Виступ генерального директора НВО Каммед Слабінського Валерія Володимировича перед учасниками конгресу

По закінченню конференції організації "Каммед" було вручено сертифікат за активну участь у симпозіумі.

Співробітники НВО Каммед підготували наукову статтю, яка була включена до збірки матеріалів конференції.

З метою подальшого співробітництва, турецьківчені запросили НВО "Каммед" прийняти  участь у науковій конференції в Туреччині, яка відбудеться восеницього року.