+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

«Каммед» успішно представив продукцію в Грузії

«Каммед» успішно представив продукцію в Грузії

15.10.2014

Протягом червня нинішнього року фабрика медичного устаткування, вітчизняний виробник «Каммед» презентував свою продукцію та поділився власними розробками з колегами із Грузії. За підтримки грузинських партнерів команда «Каммед» організувала власні спеціалізовані виставки в провідних клініках та медичних центрах країни, налагодивши тісну співпрацю та відкривши нові можливості для зміцнення та розширення партнерства в медичній сфері України та Грузії. Адже обидві держави мають давню історію дружніх відносин та культурну спільність.

Виставка у місті Кутаїсі в клініці LG. Засновник клініки, хірург Міріан Чеішвілі разом із генеральним директором НВО «Каммед» Валерієм Слабінським

На початку місяця фабрика «Каммед» представила власне медичне устаткування на виставці в Кутаїсі. Експозиція була організована в клініці LG, заснованій відомим хірургом Міріан Чеішвілі. Продукція українського медичного виробника привернула до себе велику увагу всього персоналу клініки. Лікарі Кутаїсі ознайомилися, зокрема, з представленою повною лінією дренування в хірургії, ентерального харчування, анестезіології тощо. Найкраща професура клініки, хірурги Бадрі Алпаїдзе та Омар Гібрадзе, відвідавши виставку, також висловили надію на розширення співробітництва грузинського та українського медичних ринків та налагодження контактів.

Генеральний директор НВО «Каммед» Валерій Слабінський разом із паном Міріаном Чеішвілі та генеральним директором компанії «ЕВРАЗІЯМЕД» паном Автанділом Абуладзе (Кутаїсі, клініка LG, 2 червня 2014 року).

 

Разом із персоналом клініки LG. Третій праворуч – професор, хірург Бадрі Алпаїдзе проводить екскурсію.

Фрагмент з телевізійних новин міста Кутаїсі.

13 червня медична продукція фабрики була представлена грузинським колегам із Тбілісі. Експозиція «Каммеда» відбувалася в центрі високих медичних технологій, в університетській клініці Гочі Інгорокві, клініці з сучасними технологіями, апаратурою та багатопрофільним лікуванням. Унікальна клініка, в якій 15 відділень, привітно зустріла українського виробника. Лікарі клініки ретельно ознайомилися із зразками продукції «Каммед», засвідчивши її високу якість, технічні характеристики, та відмітивши багатосторонні можливості для поглиблення співпраці та просування української продукції на грузинський ринок.

Разом із професором, хірургом Омаром Гібрадзе (Кутаїсі).

Виставку «Каммеда» у клініці Гочі Інгорокві відвідали, зокрема, професор, хірург Бадур Мосідзе та професор, хірург Мамука Голетіані. Грузинські колеги, в свою чергу, поділилися новинами щодо розвитку сфери охорони здоровя в їхній країні, щодо нових державних програм, успішно втілених у медичній сфері. Лікарі в дружній країні роблять усе можливе для того, аби пацієнти мали вільний доступ до якісних медичних послуг, самі ж медичні працівники постійно професійно самовдосконалюються та втілюють у життя новітні технології.

Генеральний директор НВО «Каммед» Валерій Слабінський представляє лінію ентерального харчування персоналу університетської клініки Гочі Інгорокві. Другий праворуч – професор, хірург Мамука Голетіані (м. Тбілісі, 13 червня 2014 р.).


Виставка в Тбілісі. Третій праворуч – заступник директора клініки по медичній частині – Гела Арабідзе, четвертий – професор, хірург Мамука Голетіані.

Успішно проведені виставки фабрики «Каммед» в найкращих клініках Кутаїсі та Тбілісі за підтримки та в співробітництві з грузинськими колегами продемонстрували великий рівень зацікавленості в поглибленні співпраці між Україною та Грузією, в просуванні українського медичного устаткування на грузинський ринок та посиленні бізнес-зв’язків та відносин у медичній сфері обох країн.

Команда «Каммед» висловлює глибоку вдячність своїм грузинським партнерам – EvraziamediLtd, та особисто пану Автанділу Абуладзе за сприяння в організації виставок, підтримку, а також за привітність та теплий прийом.