+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

Презентація продукції НВО "Каммед" у Вірменії

Презентація продукції НВО

15.10.2014

        9-11 червня нинішнього року НВО "Каммед" прийняв участь у виставці-презентації в Єревані, яка була представлена на базі Інституту хірургії імені Мікаєляна.

Співробітники Інституту хірургії імені Мікаєляна знайомляться з продукцією Каммед

         Стенд компанії викликав великий інтерес у співробітників Інституту.

Генеральний директор, Слабінський Валерій Володимирович представляє продукцію НВО Каммед провідним фахівцям інших клінік м. Єреван.

       Продукція українського виробника справила хороше враження на всіх присутніх на виставці.

Генеральний директор НВО Каммед, Слабінський Валерій Володимирович разом з Артуром Гамлетовичем Тамазяном, директором Інституту хірургії імені Мікаєляна біля памятника великому вченому, професору Гамлету Сергійовичу Тамязану.

         Виставка дала можливість не тільки поділитися і набратися досвіду, а й заручитися підтримкою та укласти важливі домовленості з представниками великих компаній у Вірменії.

Проведення переговорів щодо дистрибуції продукції Каммед

Генеральний директор НВО Каммед, Слабінський Валерій Володимирович і Артур Гамлетович Тамазян, директор Інституту хірургії імені Мікаєляна обмінюються сувенірами

Слабінський Валерій Володимирович, генеральний директор НВО Каммед з колективом Інституту хірургії імені Мікаєляна

         Проведена виставка в Єревані показала не лише високий рівень зацікавленості продукцією НВО Каммед, але і бажання подальшої співпраці між Україною та Вірменією.