+38 (03849) 3-27-02

+38 (03849) 5-18-15

slide

«КАММЕД» НА ВИСТАВЦІ ROMMEDICA – 2014 У БУХАРЕСТІ

«КАММЕД» НА ВИСТАВЦІ ROMMEDICA – 2014 У БУХАРЕСТІ

30.04.2014

Науково-виробнича організація «Каммед» узяла участь у Міжнародній виставці медичних інструментів та устаткування Rommedica-2014, що відбулася протягом 26-29 березня 2014 року у Виставкому центрі Romexpo в Бухаресті.

Продукція фабрики «Каммед» привернула до себе велику увагу відвідувачів виставки протягом усіх трьох днів її проведення, що засвідчило високий потенціал співпраці з румунськими партнерами та представниками медичного ринку країни.

 Стенд фабрики «Каммед» під час участі в Romexpo (м. Бухарест, 26-29 березня 2014 р.)

Зокрема, стенд компанії став одним із найбільш популярних на експозиції та викликав велику зацікавленість з боку як топ-менеджерів й керівників клінік, лікарень, медичних центрів та установ, професійних лікарів та спеціалістів у галузі охорони здоров’я, так і бізнес-компаній медичної сфери та потужних компаній-дистриб’юторів.


 

 Так, за результатами виставки, фабрика «Каммед» отримала ряд пропозицій щодо налагодження співпраці з місцевими лікарнями Бухаресту, а також постійного представництва виробів «Каммед» на території Румунії, Молдови, Болгарії та медичних ринках країн Західної Європи.  

Професор Мірчеа Бетран та генеральний директор НВО «Каммед» Валерій Слабінський

 

Головний хірург Бухареста, професор Мірчеа Беуран разом із командою «Каммед»

 Із зразками продукції «Каммед» ознайомилася медична еліта Бухаресту. Під час відвідування  стенду компанії головний хірург Бухареста, професор Мірчеа Беуран висловив сподівання на подальшу співпрацю румунських клінік з українським виробником та більш глибоке й багатостороннє співробітництво українського та румунського медичних ринків.

Під час зустрічі з паном Адріаном Котірлетом на стенді компанії

 Бліц-інтерв’ю із заступником головного хірурга м. Бухареста – доктором Адріаном Котірлетом:

  • Якими є Ваші враження після відвідування стенду української фабрики медичного устаткування  «Каммед»? 
  • Я вражений та приємно здивований. Ми дякуємо компанії «Каммед» за те, що привезла зразки своєї продукції на виставку до Бухареста, оскільки ми мали унікальну можливість з нею ознайомитись тут, на місці. Можу констатувати, що дана продукція – дуже високоякісна та має потужні технічні характеристики. Особливо вражає в «Каммеді» співвідношення такої якості з ціновою політикою компанії, ціни приємно здивували румунських лікарів. 
  • На Вашу думку, наскільки дана медична продукція зацікавить клініки у Вашій країні? 
  • Рівень уваги та зацікавленості буде високим. Як я вже зазначив, «Каммед» продемонстрував якісні вироби та гарні ціни на них, що є визначальним та не може пройти повз лікарні в Бухаресті. Наші лікарі якраз шукають якісну продукцію із вартістю на них нижчою, ніж пропонують західноєвропейські медичні виробники. До того ж, є й інший факт: велика кількість продукції «Каммеда» є абсолютно оригінальною, являє собою складні наукові розробки та пропозиції.  
  • Як оцінюєте перспективи для подальшої співпраці українського та румунського медичних ринків? 
  • Позитивно. Впевнений, що така співпраця розвинеться досить швидко. В такому співробітництві ми вбачаємо великий потенціал. Нас дуже цікавить українське медичне виробництво. Тому раді будемо розвинути співпрацю з таким медичним виробником, як «Каммед».  Не виключено, що така взаємодія в подальшому може призвести до поглиблення зв’язків загалом на обох медичних ринках, в галузі охорони здоровя та медичних науках обох країн.

 


 Виставка Rommedica багато років поспіль уже традиційно проводиться в Бухаресті та завоювала високий рівень довіри серед представників медичного ринку Румунії та інших країн Європи. Завдяки виставці велика кількість виробників медичної продукції, а також дистриб’юторів, мають можливість продемонструвати свої здобутки, налагодити співпрацю, дізнатися про останні новини в медичній сфері країни, поширюючи разом ідею розвитку та забезпечення належної якості медичної системи в Румунії та за кордоном.